Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hadu Problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hadu Problem

    Hey guys. It's been a couple of days that hadu plugin is acting out. I always connect to servers with hadu and have no problem
    but since 2 days ago hadu doesn't get keys for a specific package "n**a"
    everything else is working 100% i can get keys for every package from any server (tried several) but when it comes to that specific package no go...
    I also asked a friend to try this and he had the same results. Can get any keys but N**a
    I tried with FLYCCAM and it works! No problem there. But it's not a fast plugin like hadu and i would really like to use hadu instead.
    Anyone knows why this is happening? Or if there is a way to fix it?

    Thanx in advance!

  • #2
    we have tree question !!!!
    what's version ?. have you ever uninstall hadu plugin?.
    and do you test other servers or new clines in hadu plugin ?.

    Comment


    • #3
      DEAR FRIENDS
      I AM GOING TO TELL U HOW TO USE CCCAM SOFTWARE WITH HADU PLUGIN
      MANY FRIENDS FIND IT DIFFICULT TO USE
      SO CHECK THE COMPLETE METHOD WITH PICTURES


      EXTRACT CCCAM SOFTWARE



      OPEN PLUGIN FOLDER



      OPEN HADU CONFIGURATION SETTING



      IT WILL OPEN IN NOTEPAD LIKE THIS



      PUT YOUR CLINE HERE



      OPEN SSSP CCCAM 1.3.1



      CLICK ON START BUTTON




      NOW IT IS OK AND WORKING
      YOU CAN CHECK MONITOR




      MONITOR WILL LOOK LIKE THIS
      I HAVE TAKEN SHOTS OF OFFLINE SERVER
      IT WILL SHOW STATES STARTED



      I HOPE U WILL FIND IT HELPFULL
      ANY QUESTIONS I AM HERE TO HELP
      PRESS THANKS BUTTON IF U LIKE MY EFFORT

      Comment


      • #4
        at any way !!
        thank you Mister Kof for this Explain
        it is nice and easy for Junior Member
        but Mister Omega601 ask you why Package Nova did not work ?...
        The problem not from hadu plugin if you make thats good like

        False line

        C:AlloCCcam.no-ip.biz 12000 UserOmega601 asscs123 no {0:0:2

        True line

        server=CCCam:AlloCCcam.no-ip.biz:12000:0:UserOmega601:asscs123

        Now allthings good but package Nova Did Not working
        So where is the problem ?
        You should Check Cables ?
        yes I do , and other packages worked
        So, now i agree with mister dany212 the problem from Servers
        You should make a new Cline "CCcam server ' from other and test
        you will get ..................

        Comment


        • #5
          Guys thank you very much for your responces
          I tried a couple of servers
          2 had the same issue 2 did not
          i have the latest hadu installed
          i am very sure i configured it right cause it works 100% for the last 2 years
          i am guessing it's a combination of hadu latest with some server cccam version that just doesn't mix well
          cause everything else works right exept for N**A
          And it's in some servers only,,,,
          So i am pretty sure it's a specific server + hadu latest thing....

          Comment


          • #6
            I had same problems but when I Restore the device to factory settings
            And reload channels and Everything became normal

            Comment


            • #7
              Already re downloaded dvbviewer and had a new search of channels but no go....
              I am 100% sure now it's a server - plugin combination that does that because some servers only do that
              some don't

              Comment


              • #8
                Yes of corse becuse some servers down and Nova broken in it
                for this reasion, you should test others 'Local card'
                From stararabia or allocccam are a best

                Comment


                • #9
                  That wouldn't be the case cause flycccam and dreambox both work fine
                  The problem is only with hadu plugin when fetching N**A keys for some reason

                  Comment


                  • #10
                    hello
                    the problem not from Servers or DVB .
                    The problem is only with hadu plugin when fetching N**A keys
                    for this you must download other hadu because it Became corrupt
                    you need a new hadu.ini
                    just download it from attachments

                    Hadu - CCCam DVB plugin - v Beta 0.126

                    this a best
                    Attached Files
                    ------------------------------------------

                    1
                    D
                    o Not Send Me PM For Support
                    .
                    2 Do Not Send Me PM For ASK Test.
                    3 Ask Your Question On The Forum.

                    ------------------------------------------
                    My Email is :
                    mspauljayo[at]gmail.com
                    ------------------------------------------


                    Comment


                    • #11
                      The first thing i did was to try and re download hadu...
                      Its not the plugin
                      I can connect to all servers and get keys with no problem
                      I cannot get keys for N**A from SOME servers with Hadu and but i know it's not the servers fault cause i can get them with Flycccam
                      And i know it's not the plugin's fault cause it works fine with some servers and i have re downloaded it just to be sure!
                      So... something else is wrong
                      And i think it has to do with a hadu + server's software version combination

                      Comment


                      • #12
                        sometimes, This problem happens with hadu
                        it's will fly

                        Comment


                        • #13
                          Guys Its not just n**a keys.... Hadu will stop getting keys and just say no decoding peers while i am changing channels
                          for ex i am watching cinema 1 everything ok then i press cinema 2 and it's not working and when i try to go back to cinema 1 it's not working either
                          I have to stop and start hadu again to make it work only for a couple of seconds and then it stops again,,,
                          The strangest thing is that it only happens in Some servers not all
                          But it's really annoying..

                          Comment

                          Working...
                          X